RamonEdge Service Center

Wij zijn een RamonEdge Service Center voor verkoop en onderhoud van RamonEdge ijzers. De ijzers van RamonEdge zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor zal het ijzer scherper geslepen kunnen worden, voor een beter resultaat. Tevens schenken wij veel aandacht aan het aanmeten van een juist profiel. Profielen geven de juiste grip op de juiste plekken. En omdat iedereen anders is, vindt iedereen een ander profiel prettig. Lees hier meer over over de verschillende beschikbare profielen. Daarom geven we graag (gratis) advies over welk profiel voor jou geschikt zou kunnen zijn. En zouden we eventueel kunnen kijken naar mogelijkheden om verschillende ijzers te testen. Tevens hebben wij de kennis en het materiaal om de profielen te kunnen behouden. Laat jouw RamonEdge daarom onderhouden door een RamonEdge Service Center. Zo blijft jouw profiel behouden en weet je zeker dat jouw ijzers altijd scherp geslepen worden.

IJzers Onderhouden

RamonEdge ijzers worden altijd in profielen geslepen geleverd. Profielen zijn heel makkelijk te onderhouden, men moet echter wel de juiste kennis hebben, en het juiste materiaal gebruiken. Doordat wij op automatische machines slijpen, zal het ijzer over de gehele lengte gelijke druk krijgen tijdens het slijpen. Hierdoor blijft het profiel behouden. Over het hele ijzer gelijke druk geven als je handmatig slijpt is onmogelijk. Zelfs slijpers die hun best doen zullen gedurende het seizoen het profiel uit het ijzer slijpen. Waardoor men niet meer de voordelen heeft van het profiel.

Een ander voordeel van het gebruiken van automatische slijpmachines is dat we altijd haaks slijpen. Hierdoor hoeven we per slijpbeurt minder vaak over het ijzer heen te gaan. Zo gaan de ijzers dus langer mee.

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?