Over Ons

RamonEdge NL is gevestigd in Heerenveen en is onderdeel van Art-Ice Benelux. Mijn naam is Sijtze de Haan. Ik ben begonnen als ijshockeyer bij de Feenstra-Flyers, de BP-Flyers en de Forbo-Flyers, later als bestuurder bij de Heerenveen-Flyers. Tevens ben ik oud trainer/coach van het UNIS Flyers Toekomstteam. Vanuit de passie houd ik mij dagelijks bezig met de techniek rondom ijshockey en schaatsen. Hierbij ben ik altijd op zoek naar innovaties op gebied van de techniek en trainingstechnieken. Als sinds mijn tijd als ijshockeyer ben ik bezig met profielen en profileren van ijshockeyijzers. Toen wij van merk schaatsen veranderden klaagde iedereen over hoe dat schaatste. Toen ben ik begonnen met uitzoeken van hoe dat zat en zijn we begonnen met pitch aanbrengen en flat spots.

Daarnaast timmeren we aan de weg met de nieuwste kunststof ijsbanen en schaatsslijpmachines. En scheppen we mogelijkheden waarin sporters en recreanten optimaal kunnen presteren. Hierbij zijn we begonnen met schaatsslijpmachines te verkopen, en ook ijzers. Nadat CCM Step heeft gekocht moesten we zoeken naar een alternatief. Toen zijn we bij RamonEdge uitgekomen. RamonEdge zijn hoogwaardige ijshockeyijzers uit Finland.

RamonEdge NL over ons

Profielslijpen

Inmiddels is de ontwikkeling in het schaatsenslijpen ook door gegaan en met name de ontwikkeling in profielen voor ijshockeyschaatsen. Na Singel radius, flat spots en pitch hebben we tegenwoordig de dubbele radius profielen, trippel radius profielen, en profielen met 4-voudige radius. Het Ellipse profiel werkt niet eens meer met radiussen maar heeft één doorlopende vorm. Jarenlang zijn we Prosharp dealer geweest en hebben we met plezier slijpmachines en consumables geleverd. Tegenwoordig verkopen en gebruiken wij Parduc slijpmachines. De automatische slijpmachines van Parduc zorgen voor een superglad resultaat waarbij het profiel van de schaatsen altijd behouden blijft.

Naast de machines leveren we ook de knowhow van schaatsen slijpen. Wij doen onder andere het profielslijpen voor UNIS Flyers Beneliga en GIJS HEPRO Groningen 1. En we slijpen voor de meeste leden van de Kunstschaatsclub Thialf en leden van het Nationaal Trainingscentrum Kunstschaatsen (NKT).

Ons Adres

Art-Ice Benelux
Sijtze de Haan

Leeuwarderstraatweg 21
8441 PG Heerenveen
T: 0651294772
E: info@artice-benelux.nl
KVK: 01071447
BTWnr: 805443885B01

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?