RamonEdge IJshockey IJzers

RamonEdge IJshockey IJzers zijn kwaliteitsijzers voor ijshockeyschaatsen die je in staat stellen om je performance op het ijs te maximaliseren.

Her Verhaal

RamonEdge Double radius, Quad en Ellipse profiel

Ongeveer 20 jaar geleden interesseerde een Finse specialist op het gebied van metaal en metaal bewerken zich voor het slijpen van ijshockeyschaatsen. Hij zag toen hoe de schaatsen van zijn kinderen geslepen werden en toen dacht hij; Dit klopt niet! De Finse specialist was geen equipment manager van een ijshockeyteam, maar hij wist wel veel over staal en staalbewerking. Hij zag dat er veel vonken van het ijzer afsprongen tijdens het slijpen. Dat betekent dus dat de ijzers van bekende schaatsmerken niet van hoogwaardig staal gemaakt waren. Tevens gebeurde het slijpproces niet met de juiste stenen. Als er vonken van het ijzer afspatten tijdens het slijpen dan betekent dat dat de ijzers te heet worden. Dan veranderen eigenschappen van het ijzer. Het ijzer wordt dan harder en dus bros.

Ontwikkeling ijshockey ijzers

Daarom zijn ze de markt gaan verkennen. Niet alleen van slijpmachines en slijpmaterialen. Maar ook zocht men naar een betere kwaliteit staal. En de bijbehorende harding en tempering processen. Al deze onderzoeken hebben ervoor gezorgd dat RamonEdge hun eigen ijzers ontwikkeld hebben. En dat ze de eerste waren met zwarte ijzers. Inmiddels was men ook met een universiteit in bewegingswetenschappen gaan onderzoeken welke model de ijzers zouden moeten hebben.

 

Het heeft uiteindelijk nog 5 jaar geduurd voordat RamonEdge opgericht werd. Sindsdien heeft RamonEdge aan de weg getimmerd en een reputatie opgebouwd voor het leveren van perfecte kwaliteit.

Bauer Power Fly-it

RamonEdge nu

RamonEdge IJshockey IJzers

RamonEdge Hockey Blades maakt nu vervangingsijzers voor de meest gebruikte ijshockey schaatsen. De ijzers worden alleen in geprofileerde sets geleverd en de distributie en het slijpen gebeurt enkel door de RamonEdge gecertificeerde service centra. Het hoogwaardige materiaal is zelf ontwikkeld en consistent in dikte. RamonEdge ijzers kunnen het beste worden onderhouden door RE Service centra.

Het ijzer: het contact met het ijs

Wij leren van de spelers wat ze nodig hebben. Maar ook wij kunnen spelers leren over het kiezen van het juiste ijzer. Het ijzer is het contact met het ijs. IJzers zijn dus één van de belangrijkste onderdelen van de uitrusting van de speler.

Met RamonEdge kan je altijd vertrouwen op de hoogwaardige producten en services. De ijzers worden gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn geprofileerd voor het leveren van een topprestatie. IJzers zijn het belangrijkste onderdeel van schaatsen. IJzers en het onderhoud van ijzers zijn dus tevens erg belangrijk voor het schaatsen. Zelfs goede ijzers kunnen verpest worden door slecht onderhoud. RamonEdge Service Centers zullen altijd de profielen van het ijzer behouden.

RamonEdge gaat voor perfectie elke keer als de schaats geslepen wordt. Onze methoden worden constant verbeterd door nieuw onderzoek en ervaring. RamonEdge ijzers en profielen zorgen ervoor dat je jij alles uit jezelf kan halen en niet gelimiteerd wordt door je ijzers. Hierdoor worden de ijzers onderdeel van jou.

Vakwerk

Wij leveren ijzers voor de professionals door de professionals. We begrijpen ijzers en profielen en hoe we die voor de speler kunnen laten werken. Expertise in staal. Meer dan tien jaar ervaring met professionele spelers en continue onderzoek zorgt voor de hoogwaardige kwaliteit van RamonEdge ijzers. Onze liefde voor het vak en de sport zorgt voor het voortdurend doorontwikkelen. Wij willen schaatsers het beste uit zichzelf zien halen.

Dat doen we omdat we van het vak houden. Daarom is RamonEdge uniek. Vanaf het begin hebben we ons eigen pad gevolgd. En samen zijn we gegroeid. RamonEdge is gefocust op het leveren van klanttevredenheid die je nergens anders kan krijgen. Ongeacht leeftijd of skill.

RamonEdge vervangingsijzers voor deze merken

RamonEdge Inc. replacement blades compatible with BAUER, RBK, CCM, EASTON and GRAF. BAUER, TUUK, TUUK LIGHTSPEED2, TUUK LIGHTSPEED EDGE and POWER FLY-TI. Trade marks are properties of  Bauer Hockey corp. GRAF Trade mark is property of Graf & Co. EASTON Trade mark is property of  Easton Sports Inc. RBK Trade mark is property of  Reebok International Limited. RamonEdge Inc. replacement blades compatible with BAUER TUUK LIGHTSPEED EDGE and BAUER POWER FLY-TI not for sale in North America.

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?