RamonEdge Double radius, Quad en Ellipse profiel

Profielen Testen

Profielen Testen

Profielen Testen. Er bestaan veel verschillende profielen voor ijshockeyers. Zoals te lezen is ons blog over Profielen voor IJshockeyschaatsen. Je kunt er natuurlijk maar op één manier achter komen welk profiel bij jou past. En dat is uitproberen! Daarom bieden wij gratis testijzers aan om uit te vinden welk profiel het best bij jou past. Aan de hand van lengte, gewicht, de maat van de schaatsen, en voorkeuren kiest Sijtze een profiel om te proberen. Mocht je hier meer informatie over willen hebben stuur dan een email naar info@artice-benelux.nl of bel/whatsapp naar 06-51294772. Of kom langs bij ons in Heerenveen (graag op afspraak).

Voorwaarden Profielen Testen

Het testen van ijzers is gratis. Dit is echter exclusief de eventuele verzendkosten. En mochten de ijzers niet binnen twee weken teruggestuurd worden dan rekenen wij de volledige kosten van de ijzers. De testijzers mogen in een training worden getest. Eventueel door meerdere personen.

Adres:

Leeuwarderstraatweg 21
8441 PG Heerenveen

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?