Bauer Ramonedge powerfly-ti ijzers

Nieuwe RamonEdge IJzers voor Bauer FLY-TI RUNNER Holders

Nieuwe RamonEdge IJzers voor Bauer FLY-TI RUNNER Holders

Vanaf dit seizoen heeft Bauer een nieuwe holder, de FLY-TI RUNNER. RamonEdge zal vanaf half augustus ijzers beschikbaar krijgen voor deze nieuwe houders in de maten 263 t/m 288. Oude type ijzers passen daarom niet meer in deze holder. En heb je deze holder dan zal je de nieuwe type ijzers moeten aanschaffen. Deze nieuwe type ijzers passen echter wel in de oude holders.

EamonEdge Power Fly-TI

RamonEdge vervangingsijzers

RamonEdge Inc. replacement blades compatible with BAUER, RBK, CCM, EASTON and GRAF. BAUER, TUUK, TUUK LIGHTSPEED2, TUUK LIGHTSPEED EDGE and POWER FLY-TI. Trade marks are properties of  Bauer Hockey corp. GRAF Trade mark is property of Graf & Co. EASTON Trade mark is property of  Easton Sports Inc. RBK Trade mark is property of  Reebok International Limited. RamonEdge Inc. replacement blades compatible with BAUER TUUK LIGHTSPEED EDGE and BAUER POWER FLY-TI not for sale in North America.

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?